ARLECHINO

Reţetă a fost adăugată de Ioana Curt pe 26 februarie 2012, la ora 14:27 şi citită de 867 de persoane.
Responsabilitatea asupra acestei reţete aparţine exclusiv dnei Ioana Curt.

Ingrediente

  • BLAT:500gr faina,150gr untura,2lg de lapte,1lg zahar,8 lg de smantana,1ou,1 vanilie,drojdie de 25 de
  • CREMA1 :500 gr rahat
  • CREMA2 :150 gr nuca,4 albuse,4lg de zahar
  • CREMA3: dulceata de care doriti

Mod de preparare

Se amesteca compozitia de sus si se fac 4 foi crude adica nu le coaceti,intro tava se pune prima foaie cruda peste ea se taie rahatul,apoi adoua foaie,peste ea crema 2,albusurile se bat spuma cu zaharul si se pune nuca,peste foaie cruda si gemul +iara foaie cruda, se dau la cuptor iar cand este aproape gata se freaca galbenusurile ramase de la crema2 cu 3 lg de zahar se toarna peste prajitura fierbinte si se mai da cateva min la cuptor

5 brioşe

Reţeta a fost cotată de cofetărese cu 5 brioşe, acumulând 95 de puncte din 19 voturi.

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

©2011-2014 Dr. Oetker RO S.R.L. Toate drepturile rezervate.