Saratele cu presa

Reţetă a fost adăugată de Ramona Dogaru pe 22 octombrie 2012, la ora 09:42 şi citită de 1188 de persoane.
Responsabilitatea asupra acestei reţete aparţine exclusiv dnei Ramona Dogaru.

Ingrediente

  • 150 gr telemea sarata
  • 150 gr cascaval
  • 2 oua
  • 250 gr margarina
  • 400 ml smantana
  • 1 cub drojdie
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea mica,se adauga ouale si margarina si se framanta cu mana pana ce devin ca o pasta. Drojdia se dizolva cu pitina apa calduta si se pune peste aluat.Se adauga apoi treptat smantana si faina si se framanta un aluat potrivit de moale
Se lasa sa se odihneasca 30 minute si apoi daca mai este necesar se mai adauga putina faina.Se formeaza bilute de marimea unei nuci si se pun in presa incinsa bine si se coc direct pe flacara de la aragaz.

0 brioşe
Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

©2011-2014 Dr. Oetker RO S.R.L. Toate drepturile rezervate.