Pandispan de post cu ciocolata

DE POST
Reţetă a fost adăugată de Ioan Tiricu pe 21 aprilie 2012, la ora 10:33 şi citită de 1201 de persoane.
Responsabilitatea asupra acestei reţete aparţine exclusiv dlui Ioan Tiricu.

Ingrediente

  • 3 cani de faina
  • 2 cani zahar
  • 1 ciocolata de post
  • 1 lingura margarina
  • 2 cani cu apa minerala
  • 3/4 cana cu ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 grame nuci
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Amesteca faina cu praful de copt. Amesteca separat uleiul cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom. Adauga treptat apa minerala, dupa care incorporeaza faina, amestecand in continuare.
Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se pune la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu.Dupa ce se raceste, toarna deasupra ciocolata topita la bain-marie si amestecata cu o lingura de margarina. Dupa ce s-a racit stratul de ciocolata, pune deasupra nucile pisate.

5 brioşe

Reţeta a fost cotată de cofetărese cu 5 brioşe, acumulând 40 de puncte din 8 voturi.

Autentifică-te pentru a vota această reţetă!

Comentarii

Autentifică-te pentru a putea adăuga un comentariu!

Nu există comentarii la această reţetă.

Responsabilitatea asupra comentariilor din această pagină aparţine exclusiv autorilor acestora.

©2011-2014 Dr. Oetker RO S.R.L. Toate drepturile rezervate.