Bine ai revenit în locul cel mai delicios din casa ta. Avem rafturi pline cu dorinţe, bucurii şi fantezii, toate uşor de realizat folosind Mixurile pentru prăjituri de la Dr. Oetker. Avem idei şi soluţii pentru toate gusturile şi pentru orice moment al zilei, indiferent de cât de puţin timp ai la dispoziţie pentru a le prepara. Cu siguranţă aici găseşti ceva dulce de gătit chiar acum!

 

Deja ţi-ai suflecat mânecile?

Păi e timpul să-ţi spunem ce vei descoperi de-acum în cofetăria de-acasă: prăjituri Dr. Oetker uşor de preparat, ingrediente pe care să le amesteci pentru a personaliza reţetele de mixuri, prietene cu care să formezi clubul în care să fii remarcată, o mulţime de premii,  caravana atelierelor de gătit care te poate vizita acasă, muuulte reţete noi de încercat, ceva dulce care se prepară zilnic în doar 30 de minute - iar dacă ne laşi datele tale îţi vom împacheta zilnic noutăţile şi le vom livra sub forma unui newsletter in căsuţa ta de email.

A! Şi bineînţeles, cât timp tu trebăluieşti în cofetaria de acasă, puştiul tău va amesteca cu mânuţele ingredientele lipicioase. Pentru că la noi pe site avem şi reţete pentru pici.

 

Cofetăria de acasă. Ceva dulce azi la masă.

©2011-2015 Dr. Oetker RO S.R.L. Toate drepturile rezervate.